За Нас

Кои сме ние? 

Aventumtur е реализация на мечтите на млади планински водачи, имащи за цел да организират иновативни планински прояви в България и чужбина. Нашата цел е не просто да ви водим по комерсиалните дестинации, а да ви предложим един нов тип планинарство. Всяка наша програма е направена с конкретна идея и тематика, така че да може да откриете своя тип пътуване. Независимо дали искате да изследвате непознати места, да тръгнете по стъпките на историята, да се сблъскате с автентичния свят из българските селца, или просто да си направите купон в планината, ние ще ви дадем тази възможност, грижейки се професионално за всичко от което се нуждаете.

Пътешествията, които организираме представляват един вид отговорен туризъм, отнасящ се с грижа към планината и хората в нея. Затова често събирането на боклуци, изграждането на помощни съоръжения и подпомагането на местните общности стават част от забавленията ни. Едно от най-хубавите неща, които виждаме в работата си, е че тя ни прави по-добри.

Как работим? 

Сайтът aventumtur.com е платформа в която планински водачи предлагат своите услуги, практикуващи дейността като свободна професия дефинирана в чл.1, т.29 от ЗДДФЛ. С прости думи това означава, че ние имаме право да предлагаме единствено услугата “планинско водене”, т.е. цялостно да се грижим за Вас по време на преходите в планината. Транспортът до началните точки, както и настаняването, не са част от задълженията ни, но разбира се ние ще Ви съдействаме с каквото можем, за безпроблемното изпълнение на програмата и Вашето приятно прекарване. По този начин се опитваме да създадем един модерен тип туризъм, в който клиентите са много по-самостоятелни и независими. 

Всички наши водачи са сертифицирани от Българското Министерство на туризма!

Доверете ни се и станете част от нашите приключения, за да Ви потопим в един нов и вълшебен свят…свят на природата, вълшебствата и силните емоции!